Основной раздел > Вопросы новичков

Муки выбора

<< < (188/221) > >>

FDF:
Именно так. По городу и около города ОК. Поскольку я в первый сезон постоянно ездил несколько дальше Юрмалы, то быстро захотел двигло помощнее, мот потяжелее..

Evlampij:

--- Цитата: Jana от 20.02.2015 13:27:01 ---Ļoti patīk wolmara pieeja.

Man pašai pirmā izvēle krita uz Hondu cbf 500
Bet tur vairāk spēlēja 1. vizuālais izskats 2. kubatūra 3. cena

Esmu bezgala apmierināta ar 500cc. Varbūt, tikai pavisam tāda kā maza ekstra būtu, ja būtu tie 600cc, kas vietām pie lieliem apgriezieniem ļautu motoram nedaudz klusāk/mierīgāk/ nezinu kā lai pasaka strādāt. Bet līdz šim es par to biju aizdomājusies tikai 2x, pa ceļam uz Jūrmalu.
Pirmo sezonu izspiedu 165 no 180 iespējamiem, un teikšu no sirds - ātrāk braukt ir debīli (LV) un es personīgi vairs negūstu nekādu baudu.  :think: Biju braukusi arī uz 255 km/h ar citu moci, sajūtas pilnīgi nekādas. man šķiet, ka pie zināma ātruma, tev pa lielam jau pie pakaļas ar kādu ātrumu lidot, ja jau tu tā pat esi pielipis pie tā moča

Rezumējums pa lielam ir tāds, ka 500 cc ir koņčas, tik tiešām. nav māksla uzraut gāzi, māksla ir kontrolēt un izjust moci - tad arī visi labumi notiek.
Lielāku kubatūru pat i nedomāju ņemt, jo gūstu baudu no savādākas braukšanas
Hondas arī ļoti pateicīgas un kalpo līdz pēdējam
Ja sanāks lielāko daļu no sava laika (pirmajā sezonā) braukāt pa pilsētu/piepilsētu un līdz Jūrmalai.. tad 500 kubi kalpos uz 100%.

Tas ir tas, ko varu pateikt par 500cc  :)

--- Конец цитаты ---
ничего личного но ты Девушка .. и для девушки 500 вполне достаточно особенно как первый моц .. но ИМХО парню это быстро надоест ..

Jana:

--- Цитата: Evlampij от 20.02.2015 13:33:06 ---ничего личного но ты Девушка .. и для девушки 500 вполне достаточно особенно как первый моц .. но ИМХО парню это быстро надоест ..

--- Конец цитаты ---

es protams neko negribu šeit lieku pateikt.. tikai to, ka ar vislielāko prieku uzaicinātu tevi pabraukāt kopā  :giggle: :trolldad:

ne dzimums, bet es pat teiktu; state of mind  :-[

Vinny:
Мне дракон надоел через месяц... Выехав в марте, в июне я его уже поставила на сс.лв... Но я изначально хотела спорт..
Если покупаешь байк, доя езды по городу в спокойном режиме, то это хороший варик.. Особенно если нету денег на более дорогой мотоцикл...
Но сразу скажу, он очень низкий... Я на нем вообще не смотрелась...
В вообще, Ер-6 намного лучше( для парня)..

Evlampij:

--- Цитата: Jana от 20.02.2015 13:41:51 ---es protams neko negribu šeit lieku pateikt.. tikai to, ka ar vislielāko prieku uzaicinātu tevi pabraukāt kopā  

ne dzimums, bet es pat teiktu; state of mind 
--- Конец цитаты ---

ну сезон скоро наверно .. :) ещё прокатимся ..
правда тут всё завсит от компании которой поедем .. от этого очень зависит тэмп  вообще режим покатушек .. :)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии