Рубрики > Продаётся / Покупается
Pārdodu Triumph Street Triple 675
Runcis71:
--- Цитата: FDF от 08.09.2016 08:26:55 ---А где там мотоциклы? И, если честно, BMW 80-х годов меня лично привлекают больше, чем современные.. Ладно, всё субъективно.. Покупайте же триумф! Я бы сам. Но у меня уже есть мотоцикл с круглой фарой и 2 глушителями.:)
--- Конец цитаты ---
Kuru nekādi jau kuro sezonu nevienam nevar iesmērēt/pādot. :))
mmaris:
Par tām divām lampām-Piebrauc man šodien krustojumā blakus Triumfs un rāda uz divām lampām-,,Arī Triumfs?,, Tad ieskatās un -,,nu cilindru tā kā vairāk..,,
Prieks,ka cilvēki fano par savu marku! :D
shuttle:
--- Цитата: mmaris от 08.09.2016 23:57:47 ---Par tām divām lampām-Piebrauc man šodien krustojumā blakus Triumfs un rāda uz divām lampām-,,Arī Triumfs?,, Tad ieskatās un -,,nu cilindru tā kā vairāk..,,
Prieks,ka cilvēki fano par savu marku! :D
--- Конец цитаты ---
Cilvēks grib triumph, bet viņam nav, tad nu piekabuna vel vienu lampu un ka ragad ir :D. Personīgi man patīk patīk skaņa, to ne ar vienu citu motociklu sajukt nevar, pagaišo gadu gandrīz nopirku fz1n ar akrapoviču, brauc čalis klāt un es saprotu, ka tas nav mans, ne skaņa ne izskats, nav nekādas individualitātes, kas nenosledzas tikai lampās, visus japāņu strītus var samest vienā čupā, tie atšķiras tikai ar uzrakstiem. :D Piemēram bmw nineT man arī ļoti patīk.
murddraals:
Ne visus. Ir japāņu starpā arī kaut kas tāds, kas "kā ne pie cilvēkiem". ))
Kāpēc 675, nevis lielais tripls?
shuttle:
--- Цитата: murddraals от 09.09.2016 12:57:43 ---Ne visus. Ir japāņu starpā arī kaut kas tāds, kas "kā ne pie cilvēkiem". ))
--- Конец цитаты ---
--- Цитата: murddraals от 09.09.2016 12:57:43 ---Ne visus. Ir japāņu starpā arī kaut kas tāds, kas "kā ne pie cilvēkiem". ))
--- Конец цитаты ---
starp mazo un lielo, jaudas, uzrāviena ziņā lielas starpības nav, mazais ir ērtāks, vieglāks, veiklāks, tāds kopakts, feins bliežamais, ne "pagarinātājs". Vidējo ātrumu pārsvarā visi tā pat tur ap 140, lai varētu ja nu kas vēl padiskutēt ar cp. Iepriekšējo streetu izgriezu 238, šo neesmu mēģinājis un arī negribas, vecums un bailes. street triple ir gandrīz tā pati Daytona, ja nu kādam baigi patīk pa trasi gāzt
http://www.youtube.com/watch?v=ysC1ND8cYbU
un var arī negāzt, jo ir divi apaļi lukturi :D , kuri neuzliek par pienākumu kādam kaut ko pierādīt. :D
Навигация
Перейти к полной версии