Рубрики > Продаётся / Покупается
Pārdodu Triumph Street Triple 675
Leqion:
Pozicionē viņu kā ideālu pirmo motociklu iesācējiem! Kurš turpinās iepriecināt saimnieku pat kad aiz viņa jostas jau būs dažu sezonu pieredze ;) bet apaļas lampas.. vnk rādi moci tikai no aizmugures :okokok:
mmaris:
Kas vainas apaļām lampām?
Tas ir vienīgais,kas man patīk šajā modelī!
Leqion:
--- Цитата: shuttle от 07.09.2016 16:40:09 ---Cilindru par maz, izpūtēju par daudz, lampas apaļas un divas utt
--- Конец цитаты ---
Izskatās ka cilvēkiem nepatīk..
shuttle:
--- Цитата: Leqion от 07.09.2016 18:00:14 ---Pozicionē viņu kā ideālu pirmo motociklu iesācējiem! Kurš turpinās iepriecināt saimnieku pat kad aiz viņa jostas jau būs dažu sezonu pieredze ;) bet apaļas lampas.. vnk rādi moci tikai no aizmugures :okokok:
--- Конец цитаты ---
Ideāls motocikls iesācējam un arī tādam kurš vēl tikai par TO domā. Pat ar saimnieka lieko svaru aiz jostas pēc pāris sezonām, tas turpinās priecēt. Par cik motocikls ir ļoti ļoti ļoti ātrs, tad to var redzēt tikai no aizmugures, priekšai nav nozīmes. Ja man būs labs noskaņojums ekipu uzdāvināšu.
Tā kaut kā... Būs labi?
Leqion:
--- Цитата: Михайлов от 16.08.2016 12:56:21 ---Vau, smuks! Mani vienmēr ir interesējis šitas aparāts, daudz esmu par viņu lasījis. Ja varētu ātri tikt vaļā no savas Hondas, tad paķertu, bet stipri šaubos, ka izdosies
--- Конец цитаты ---
Vispār jau nevajadzētu tālu iet un domāt sludinājuma tekstus - cik man zināms Honda ir pārdota ;)
Навигация
Перейти к полной версии