Основной раздел > Обо всём
может выделимся среди толпы ?
Jana:
--- Цитата: ANDERSON от 12.03.2015 12:58:42 ---Не ну ая чё? Я ни чё! Решено так решено! :pleasant:
--- Конец цитаты ---
:D
Yu666ka:
--- Цитата: Jana от 12.03.2015 12:41:05 ---Savu svarīgumu, ja kādam tas izpaužās lupatas veidā.. var turpināt sargāt - jūsu tiesības
Forums nav indivīdu pjedestāls, forumu, līdzīgi kā jebkuru uzņēmumu ir jāprot vadīt. Līderi vienmēr būs.. un viņi ir vitāli svarīgi, bet ja kāds nezin ko sevī nes vārds līderis un ar ko tas atšķiras no izrīkotāja , tad mana runa šeit arī beidzas.
Uzreiz pateikšu, ka priekš manis krekls nenesīs nekādas morālās uzvedības normas. To nevienam galvā neieliks ar krekla uzvilkšanu. Katrs vienmēr būs tikai tik tāl' atbildīgs, cik ļaus viņa paša morālie principi. Taisnoties par to, cik pelnīti man tas pienākas - netaisos.
Jā, es gribu to kreklu, jo sanākot forumam kopā, mēs vienotos kreklos nesam mesidžu kā viens veselums.. un jā, protams, ka tas arī izskatās skaisti :love:
Īsāk sakot, Lonera un Evlampija viedokli es atbalstu.. vismaz kādu reizi ir jātiekās, pirms izdot kreklu + "важно считаешь ли ты себя Фрирайдерсом или нет" :good2: it just simply makes sense, right? :)
Par visu pārējo ņemšanos - ne mana cūka, ne mana druva.
--- Конец цитаты ---
Laikam man arī būtu jāuzraksta komentārs par šo.
Es neuzskatu savu personīgo džersiju par lupatu, kā Tu izteicies. Kādu laiciņu iepriekš tā bija mana atšķirības zīme. Tu gan to nosauci par "svarīgumu".
Man tika piedāvāts uztaisīt šādu kreklu ne tāpēc ka esmu te sen (īstenībā ne tik sen), ne tāpēc kā esmu viena no aktīvākājiem foruma lietotājam (laikam esmu desmitniekā, vai nē?), ne tāpēc ka es pazīstu 90% aktīvo foruma biedru perosnīgi, bet tāpēc kā esmu atbalstījusi foruma un RC pamatlīcējus ne tikai ar vārdiem, bet, cik varēju, ar darbiem.
Savu džersiju valkāju ar lepnunu un zināju, ka man ir savi pienākumi, valkājot šo atšķirības zīmi: piemēram negonkot un nedarīt muļķības uz ceļa - lai nesabojāt foruma "imidžu". Jo, Tu laikam nezini, bet daži labi cilvēki par "freeriders" bija izteikušies ne īpaši labi.
Tādēļ es, valkajot savu džersiju, biju noskaņota uz to, lai šo slikto viedokli labot.
Kad Tu raksti, ka Tev krekla valkāšana neko nenozīmēs, tb "nenesīs nekādas morālās uzvedības normas" - bet kad Tu nēsā kreklu, Tu esi atbildīgs(-a) ne Tikai sevis priekšā, bet visa foruma priekšā. Un te ir nozīmē - vai tu tā vārdu slavē, vai notraipi.
Lūk tā piekš manis ir džersiju/kreklu valkāšana.
That's all folks.
Чмоки всем в этом уютненьком чате.
mydecember:
Может для всех желающих просто сделать обычные майки с логотипом фр и все? :)
FDF:
Во во, правильно написала. Как раз в прошлом году был случай, что кое-кто не совсем корректно себя повёл (ну или я это так расценил по своим критериям). А на нём очень приметная одежда была, со всем логотипом. Осадочек остался. В принципе ничего трагичного, но отпечаточек на всех лёг в мозгу..
Лось:
Я не очень искусен в написании трактатов, но когда отписал тут, много думал по этому поводу.
Когда увидел джерси на наших ребятах, появилось именно стремление сблизится ещё ближе и стать полезнее для всех. Быть одним из тех кому не все равно.
Как и Андерсон понимаю что пока не сделал ничего, за что можно было получить эту джерси.
А вот теперь немного пугает, что люди у которых они есть, не хотят чтобы кто то ещё был удостоен такой чести.
Как то так. Не закидывайте помидорами. Не хочу никого обидеть :yo:
Навигация
Перейти к полной версии