Рубрики > Продаётся / Покупается

Honda CBR900RR StreetBlade uz tirdziņu

(1/3) > >>

Viks Str:
Honda Cbr900Rr StreetBlade. Mocis pārbūvēts un veikti ļoti daudz uzlabojumi. Pārlasīts motors, jauna ķēde un zobrati, jauni bremžu kluči, pārlasītas bremzes, stompgrip uzlikas un bākas aizsargs. Uzstādīts DynoJet komplekts karburatoriem. MV Agusta aste, pārbūvēts nerūsējošā tērauda izpūtējs ar zirnekli, radiatora aizsargs, jauni gaismekļi, PP sporta kapšļi. Motora vāku aizsargi no nerūsējošā tērauda. Koso spidometrs un svaigi gaismekļi. Priekšā jauna Pirelli riepa, aizmugurē palietots grieztais sliks. Krāsa arī īpaši izmeklēta. Priekšējais rats nomainīts uz 17 collām. Tehniskā līdz 10. 06. 2016. Respektīvi, stāstīt ir ļoti daudz ko, jo darbs ieguldīts ļoti daudz, tā pat ar finansēm. Moci esmu izjaucis līdz pēdējai skrūvei, samainījis visus gultņus un dilstošās detaļas un tad salikts atpakaļ. Gultņi mainīti abos riteņos un abās dakšās. Pārdodu, jo ir uzsākts jauns projekts.

Cena, nieka 1600 Eiro

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/motorcycles/honda/ighdc.html?0.023450296372175217

ЮРА:
С самого первого момента как увидел этот байк, он понравился очень. Стильный, оригинальный мот

Sword:

--- Цитата: ЮРА от 09.10.2015 13:05:17 ---С самого первого момента как увидел этот байк, он понравился очень. Стильный, оригинальный мот

--- Конец цитаты ---

плюсану... хоть и не любитель триумфовских сдвоеных фар, но этот хорошо видонит.

Viks Str:
Purns jau ir vienkāršākais, kopārtaisīt. Man šis mocis ir piecus gadus un braucis esmu četras sezonas. Laikam sanāk, ka katru sezonu man ir bijis cits risinājums priekšai. Šobrīd vēl neesmu izdomājis, kādu likt jaunajam.

svetlanaSA:
Реально очень красивый и стильный мотоцикл, а цена вообще сладкая, особенно для новичков.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии