Основной раздел > Обо всём

Ko darīt kad līst?

<< < (3/4) > >>

Yu666ka:

--- Цитата: Kidem от 01.04.2015 13:42:21 ---Uz doto brīdi pat nezinu kur tos manā apkārtnē varētu atrast. Gadus 15 atpakaļ zinu bij veduši no turcijas. Varbūt neesmu īpaši pievērsis tam uzmanību.
Par pasūtījumiem, uztaisi prastu weblapu ar paraugiem un kontaktiem, bāzētu uz free hosta un darbojies.  :fyckeah:
Ēst neprasa, bet kad nodomāsi nopietni ar to ņemties, ieguldi reklāmā. Vai ja pārdomā tad izdzēs weblapu.  :visilica:

--- Конец цитаты ---
Paldies, kep :D

par web lapām viss man ir zināms - jautājums - vai man tas ir vajadzīgs  :think:

Kidem:

--- Цитата: Yu666ka от 01.04.2015 13:45:17 ---Paldies, kep :D

par web lapām viss man ir zināms - jautājums - vai man tas ir vajadzīgs  :think:

--- Конец цитаты ---

Ar tādiem laikapstākļiem, izskatās ka noderētu.  :okokok:

Yu666ka:

--- Цитата: Kidem от 01.04.2015 13:47:39 ---Ar tādiem laikapstākļiem izskatās ka noderētu.  :okokok:

--- Конец цитаты ---
ir darbs, ir "halturka", ir mājas un mājas darīšanas... Gribās, lai būtu brīvais laiks un darba laiks.
Vai es tam gribētu veltīt savu brīvo laiku? - ja daru to prieka pēc - jā, ja tā būs rutīna - domāju ka nē...

Cherny_Prapor:
Юш, а кольца нужны какие-то особенные?  :think:
Насколько я помню, эти штуки изначально пришли от американских индейцев, так что материалы изначально были натуральные. Например, скрученная в кольцо тонкая веточка не пойдёт? Заодно и видон у продукта был бы аутентичный.

Yu666ka:

--- Цитата: Cherny_Prapor от 01.04.2015 13:52:58 ---Юш, а кольца нужны какие-то особенные?  :think:
Насколько я помню, эти штуки изначально пришли от американских индейцев, так что материалы изначально были натуральные. Например, скрученная в кольцо тонкая веточка не пойдёт? Заодно и видон у продукта был бы аутентичный.

--- Конец цитаты ---

на вкус и цвет - все фломастеры разные, но да, веточка скрученная подойдёт, но тогда и все остальные материалы надо выбирать соответственно - погрубее, так сказать.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии