Основной раздел > Вопросы новичков

Стрит 600

<< < (9/13) > >>

shuttle:

--- Цитата: Рома от 02.03.2015 18:05:59 ---Плюсону. Но на вкус и цвет... Но! Как его чинить в ЛР я не знаю. Вобще моты трудно, а этот ваще вилы.  Всё только под заказ, если что-то сломается.

--- Конец цитаты ---
Jā, par gaumi nestrīdas, tagat visi streeti pec trasformeriem izskatās, it īpaši kawasaki Z, bērnudārzam der! :)
Par taisīšanu, angļu ebajs ir pils ar daļām, ja kas specifisks saistībā ar motoru, tad ir worldoftriumph.co.uk, ķēdes, bremžu kluči, eļas, filtri, gultņi utt it uz vietas gandrīz jebkurā motoveikalā. :)

Kolka:
Reventon, совет такой - пусть "варешку" не разивает "насамыйлучшийбайк". все равно или угондосит или поймет что нужен другой.

советуй "середнечка" - просто трезво оценивая, что потом сможет продаться.
по моему опыту - ченить от хонды-имахи.

shuttle:

--- Цитата: Kolka от 02.03.2015 19:57:22 ---Reventon, совет такой - пусть "варешку" не разивает "насамыйлучшийбайк". все равно или угондосит или поймет что нужен другой.

советуй "середнечка" - просто трезво оценивая, что потом сможет продаться.
по моему опыту - ченить от хонды-имахи.

--- Конец цитаты ---
Lielākā daļa streetu tieši tapēc, ka ir viduvēji, tiek mainīti katru seZonu. Taisnība ir par pārdošanu aprilia, triumph, ducati tirgojas sliktāk, bet ja kāds zvana, tad arī brauc skatīties, jo uz šīm markām tūristi mereaģē. :)

Runcis71:

--- Цитата: shuttle от 02.03.2015 20:51:54 ---Lielākā daļa streetu tieši tapēc, ka ir viduvēji, tiek mainīti katru seZonu. Taisnība ir par pārdošanu aprilia, triumph, ducati tirgojas sliktāk, bet ja kāds zvana, tad arī brauc skatīties, jo uz šīm markām tūristi mereaģē. :)

--- Конец цитаты ---
Vienkārši vajag ar izdomu sastādīt sludinājumu un tad arī tūristi / liek mierā / :agree:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/motorcycles/honda/hkihp.html?0.30084232660010457

FDF:

--- Цитата: shuttle от 02.03.2015 20:51:54 ---Lielākā daļa streetu tieši tapēc, ka ir viduvēji, tiek mainīti katru seZonu.

--- Конец цитаты ---
Это тебе кто такое сказал? Или ты сам менял каждый сезон?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии