Основной раздел > Обо всём

CBR900RR

<< < (4/14) > >>

Yu666ka:
Да ладно уж! Не первый год Рунцыса знаете, а удивляетесь  :o :coolcool:

Runcis71:

--- Цитата: Yu666ka от 28.10.2014 08:11:51 ---Да ладно уж! Не первый год Рунцыса знаете, а удивляетесь  :o :coolcool:

--- Конец цитаты ---
Murrr.... :) Redz visi vèl nezin, bet nervnije jauniņie tas v ,, tochku,, labi vēl ka ne ,, v achko ,, ! :))
A ziema tad vēl gara priekšā !
Посты объединены: 28.10.2014 13:09:22 :giggle:
Посты объединены: 28.10.2014 13:14:03
--- Цитата: Grinch от 28.10.2014 07:37:25 ---Ну как бы КОТЯРА, тоже не очень толерантно себя повел, так что считаю, что чилауек с длинным ником имеет право на соответствующую реакцию :think:

--- Конец цитаты ---
Griņa, ja to sauc ,, netoleranti,, tad jau man sen vajadzēja te visus ar ,, sūdiem nomētāt,, , bet man ar attieksmi un humora izjūtu viss normāli , bet šim jauneklim vēl ,, detstvo v zjope igrajet,, ja uz normālu jautājumu uzreiz - sam durak ! :)

rgx:

--- Цитата: FDF от 27.10.2014 22:43:09 ---Дерзкий, как 954!!
Из прочитанного я понял, что говномоторы там. Как упал - так разбил!

--- Конец цитаты ---

Nu HVZ.... ir bijusi liela pieredze arī kritienos, un tas mocis veel tagad brauc un brauc Es piemetu ka šobrīd nobraukums ir ap kādiem 80-100k;)

Kas attiecas uz pārējo - ļoti labs motocikls, ja patīk dinamiska braukšana un manervēšana, ja izdodas atrast nepiebeigtu eksemplāru tad vispār viss ir ok. Ne velti 954 RR ir pēdējā normālā honda. 1000RR līkumos guļas un ratā ceļas daudz gausāk, un vispār neērts un neinteresants motocikls :)

Loner:

--- Цитата: rgx от 29.10.2014 11:42:00 ---Nu HVZ.... ir bijusi liela pieredze arī kritienos, un tas mocis veel tagad brauc un brauc Es piemetu ka šobrīd nobraukums ir ap kādiem 80-100k;)

Kas attiecas uz pārējo - ļoti labs motocikls, ja patīk dinamiska braukšana un manervēšana, ja izdodas atrast nepiebeigtu eksemplāru tad vispār viss ir ok. Ne velti 954 RR ir pēdējā normālā honda. 1000RR līkumos guļas un ratā ceļas daudz gausāk, un vispār neērts un neinteresants motocikls :)

--- Конец цитаты ---
Сейчас ты нажил себе сразу нескольких врагов. :))

FDF:

--- Цитата: rgx от 29.10.2014 11:42:00 ---1000RR  vispār neērts un neinteresants motocikls :)

--- Конец цитаты ---
С этим трудно не согласиться! :)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии