Основной раздел > Знакомство с байкерами

Ilonka

<< < (13/18) > >>

Yu666ka:

--- Цитата: Runcis71 от 31.07.2014 17:21:34 ---A tā vietā lai bezviedokļa :agree: tev bija iespēja atbildēt uz šo :
Jo tak jumoriste esi ! :)

Цитата: Vinny от Сегодня в 09:32:40
...и возможно,  даже в купальнике...
Фу,фу, фу !
Напугайте девушку ....
Padomās ka te kaut kādas lesbietes , kas grib pirmās visu redzēt, a kur tad vēl kad babuīni sāks rēkt !???
Jūs pat neziniet cik viņai gadu, bet jau bildes peldkostīmā , varbūt viņas vecāki iebildīs šādai izrādīšanai, kam vispār foto. Viņai ne moča nekā !!! ))
Nus meitenes - padiskutēsim !?

--- Конец цитаты ---

Aivar, ja Tev tas neliek mieru, es Tev teikšu sekojošo:

- pirmkārt, es speciāli ignorēju šo tavu ierakstu, jo negribu iesaistīties ar Tevi šajā diskusijā.
- otkārt, spriežot pēc Tavas loģikas, ja meitene meitenei prasa parādīt bildi - viņa ir lezbiete. Tātad, mums, meitenēm, nedrīkst pat skatīties uz pārējām meitenēm - tas uzreiz nozīmēs, ka esam lezbietes?
tad, ja Tu apspriedīsi kādu no mūsu puišu bildēm (Tu uz to noteikti skatīsies) nozīmēs, ka Tu esi gejs?

- treškārt, ja mēs skatīsimies visu ierakstu vēsturi, vissur figurēja vārds "возможно" (kas latviski tulkojās kā "iespējams") - bet Tu jau uzreiz sāki uzbrūkt.

Turpinot tālāk mūsu sižeta līniju, mēs varam veikt sekojošu secinājumus: meitene raksta, ka viņa mācās (uz A-kat.), tātad, viņai ir vai nu 21.gads (priekš A2), vai viņai jau ir 24. gadi, kad viņa jau var dabūt pilno kategoriju.

Un vispār... vai mums šeit ir kaut-kādi noteikumi par to, ka ja cilvēkam nav motocikla, lai iet trīs mājas tālāk? (un, lūdzu, nevajag tagad atcereties par fotosessiju, kurai bija tāds noteikums. tas bija tikai un vienīgi šai fotosessijai).

Aivar, es tiktiešām negribu ar Tevi lamāties šeit, jo šeit tiešām ar Tevi notiek kaut-kas ļoti dīvains.
Es nezinu, un pat nevaru iedomāties, kādus mērķus Tu vajā.

Varētu būt, ka mēs (visi) nepareizi uztverām to, ko Tu raksti.

:topic: un turpināt šo sarunu es negribu.

Купэ:

--- Цитата: RED от 31.07.2014 15:57:49 ---Илона, ты чё, в разведке работаешь? Чё ты шифруешься? Лет столько - не скажу сколько, форма хорошая, я вон тоже думаю, что я в хорошей форме, а пузатый Танк говорит, что я дрыщ! Давай тогда пропорции, размер трусов и лифчика, можешь цвет глаз написать, но это не так важно как размер груди!  siske В жизни поменялось многое, хрен знает что! Чё за неконкретное фуфло? :think: Давай, разродись про школу, универ, кто там тебя "катает"  porevo , кого знаешь, кто за тебя поручится?  fight Тут ёптить всё серьёзно! :fyckeah:

И да, привет!  :trolldad:

--- Конец цитаты ---
Вот это ты, Юра, четко разложил! По понятиям  :trolldad: даже мне захотелось заново представиться  :okokok: п.с. Илона, за Врубеля респект! Хотел себе наколку сидящего демона сделать..

Runcis71:
Юш !
- pirmkārt, es speciāli ignorēju šo tavu ierakstu, jo negribu iesaistīties ar Tevi šajā diskusijā.
- otkārt, spriežot pēc Tavas loģikas, ja meitene meitenei prasa parādīt bildi - viņa ir lezbiete. Tātad, mums, meitenēm, nedrīkst pat skatīties uz pārējām meitenēm - tas uzreiz nozīmēs, ka esam lezbietes?
tad, ja Tu apspriedīsi kādu no mūsu puišu bildēm (Tu uz to noteikti skatīsies) nozīmēs, ka Tu esi gejs?
Tak runa ir par to sviestu ko sākāt te dzīt uz mums ,, babuīniem,, un tas ja joprojām neizlasiji no manas puses : sarkasms !
Jo nu saprotu, joki kaut stulbi brīžiem ko daži te ,, dzen,, ir prikolīgi a citi uzreiz ,, norūpējušies tēviņi,, . :)
Kaut neesmu atteicies no tēmas : siski ! Nu patīk man redzēt ar ko komunicēju nevis ,, Guļčitajas,, ! ;)

Jevgenim:
 preved

Henker:
А что вы у пацанов так яростно фотки не выпрашиваете, а только у девчонок ?

Ilonka !  preved

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии