Основной раздел > Знакомство с байкерами

Привет!

<< < (15/26) > >>

Runcis71:
Uzbrukums labākā aizsardzība ! Kā parasti, bet kaut kā palaidi atkal garām to ka pati raksti ka ir kaķi, zivis un lomi .... tos arī bezpersoniski bildē,  vai tomēr tā ir daļa no ,, tavas dzīves,, !?
Par visuma centru un ego atkal ,, garām,, . Esmu viens no un ja kaut mazliet apskatīsi citu jauniņo profilus arī tur redzēsi DAUDZU LIETOTĀJU, izteigtās vēlmes par bildēm.
Un pēdējais, ES runāju par sevi un laikam pat nepamaniji pēdējo teikumu lieliem burtiem tieši Tev adresēto, bet laikam nepamaniji. :))
Tagad redzēšu ko teiks saita daiļais dzimums par šo, īpaši foto sesijas ,, ieskaņā,, ! :)

Марго:
Ir kaut kas no kaķiem un ne-kaķiem, kas ir pelnījis iemūžinājumu, jo likās ārkārtīgi neatkārtojams. Tāpat kā trofejlīdakas. un tā nav daļa no manas dzīves, tā ir daļa no apkārtējās pasaules. Par citu viedokļiem attiecībā uz bilžu krāšanu - man vienalga, goda vārds, ko citi dara, tā ir viņu dzīve.

Bet vai tu varētu likt man mieru? :) Vai arī var būt tu vari man personīgi skaidri atbildēt - kam tev vajag manu bildi? Paņem kādu žurnālu, tur daudz smuku meiteņu, ar kaskām un bez :)

Sword:
О чём трём? :)

kostas_metaxas:

--- Цитата: Sword от 29.07.2014 16:19:04 ---О чём трём? :)

--- Конец цитаты ---

Все банально...страх не понравиться кому-то притянул негативную реакцию тех, кто не боится кому-то не понравиться

Runcis71:

--- Цитата: Sailor от 29.07.2014 16:21:39 ---Все банально...страх не понравиться кому-то притянул негативную реакцию тех, кто не боится кому-то не понравиться

--- Конец цитаты ---
:agree:

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии