Основной раздел > Знакомство с байкерами
Привет!
Yu666ka:
--- Цитата: Марго от 29.07.2014 15:01:40 ---Вот ведь нет людЯм покоя.... fight
Нет у меня фотографий. Мне не жалко, не тайна, не конспирация... у меня их просто НЕТ. Есть фотки кошек, аквариумных рыб и растений, пойманных трофеев, а моих фото - нет. Ну не нужны они мне. :) Тут что, паспортный стол, где без фото не принимают?
--- Конец цитаты ---
после этой фразы, на месте многих здешних голодных бабуинов, я бы насторожилась :trolldad: :trolldad: :trolldad:
kostas_metaxas:
--- Цитата: RED от 29.07.2014 15:10:17 ---Спокойствие, только спокойствие! herase
Рыбу засвети, а?
--- Конец цитаты ---
Или хотя бы кошку Долли ;)
Runcis71:
:giggle:
Ну , Юрец уже ,, подхватьил ! ,, я продолжу. :trolldad:
Посты объединены: 29.07.2014 15:39:13Labi , vēlos izteigties paplašinātos teikumos, jo translits ir ,, slikti,, . :)
Par jauniņajiem ja redzat visiem prasam bildes, gan moča gan paša. Jo kurš motobraucējs nelepojas ar savu ,, bērīti,, un arī ja pašam ar pašvērtējumu viss kārtībā pievieno bildes. Jo vēlas pievienoties un būt daļa no šīs / saita sabiedrības / daļa. Un atrunas par to ka bilžu nav, kad pat gludekļiem ir foto kameras .... Smieklīgi.
Vai sevi uzskata par ,, zvaigznēm,, un pārējiem nenākas viņus redzēt ,, sejā,, lai samierinās ka ir kruta ķivere , kas kā saprotu jāatpazīst. Un ja satiksies ar baikeriem nost arī nevilks.
Tāpēc arī ir tikpat tieša attieksme , neviens NEPIEPRASA bildes peldkostīmos un ja pieprasa, tiem kam ar humora izjūtu viss kārtībā saprot.
Tāpat kā šo ,, pavilkšanu uz zoba,, kas sākumā ir lojāja , bet tupa turpinot lamajt iz sebja Karalevu Margo, arī saņem pārējo.
Es izteicu SAVU VIEDOKLI UN ATTIEKSMI.
Марго:
Tavs viedoklis un attieksme pilnīgi skaidri, neesmu gan pārliecināta, ka tas ir vienotais visu šeijenes dalībnieku viedoklis, bet nu atbildēšu tāpat paplašinātajos teikumos, lai būtu skaidrs, savādāk translitā varētu arī nesaprast... Man ir savādāka attieksme pret dzīvi, bildēm, lepošanos un pašvērtējumu. Manam pašvērtējumam nevajag bildes un apliecinājumus.
Pilnu kompi ar attēliem no sērijas "Es un... (ieliec vajadzīgo)" uzskatu par lieku laika izmešanu vējā. Man nepatīk krāt personīgu vēsturi, vēl vairāk, es cenšos dzīvot pašreizējā brīdī, nevis bilžu atmiņās jeb nepiepildītajās nākotnes cerībās. Tāpēc nefočēt neko ir princips, ar kuru dzīvoju. iespējams tev ir grūti to saprast, bet pasaulē ne viss un ne vienmēr ir tā, kā tu iedomājies. Un ja tavs ego jūtas aizskarts, jo nevarēsi būt viszinošāks un atpazīt dajebkuru uz ielas, tas joprojām neuzliek man par pienākumu nopublicēt šeit savu biogrāfiju, pases kopiju un vēl kaut ko, kas tev liktos interesants.
--- Цитата: Runcis71 от 29.07.2014 15:26:19 ---Jo vēlas pievienoties un būt daļa no šīs / saita sabiedrības / daļa.
--- Конец цитаты ---
Principā nepretendēju uz kādu konkrētu vietu šeit, un ja godīgi, neviens no mums nav tik svarīgs, lai kaut ko pieprasīt no otra. Tu droši vien jūties tik mega svarīgs, ka atļaujies pat runāt citu vārdā.
Adios.
Loner:
:facepalm: Айвар, мне стыдно за тебя.
Навигация
Перейти к полной версии